«ΤΟ ΦΙΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ»


Αρκεί μια λέξη για να αρχίσεις ένα βιβλίο. Αρκεί ένα βήμα για να ξεκινήσεις την πιο μεγάλη περιπέτεια. Λέξεις σε λευκό χαρτί, βήματα που γίνονται μοναδικές εμπειρίες. Είναι μια ομορφιά ακαταμάχητη, ένας έρωτας αυθεντικός που παθιάζει και μπορεί να οδηγήσει σε τρέλες αδιανόητες. Τί έρωτας, άλλωστε, θα ήταν αν δεν προκαλούσε πάθη και τρέλες;

Κείμενα που γεννήθηκαν σε ταξίδια ή με έμπνευση από ταξίδια, πεζά και ποιήματα για τον έρωτα να αφήνεσαι σε εμπειρίες, αισθήσεις και προκλήσεις που σε πάνε μακριά. Το φιλί και το ταξίδι, κοινός παρονομαστής των αναμνήσεων και των συναισθημάτων. Με όχημα μια παλιά γραφομηχανή, ένα νέο ταξίδι στις λέξεις και τις εικόνες ξεκινά.

Είδος: Συλλογή
Εκδότης: Ανοικτή Βιβλιοθήκη
Επιμέλεια έκδοσης: Γιάννης Φαρσάρης
Κυκλοφορία: Φεβρουάριος 2021
Σελίδες: 45
ISBN: 978-618-5444-14-3

Το βιβλίο κυκλοφορεί δωρεάν αποκλειστικά σε ψηφιακή μορφή και μπορείτε να το κατεβάσετε σε pdf ή epub από εδώ:


Η συλλογή "Το φιλί και το ταξίδι" διαθέσιμη επίσης και στο Kobo Store.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΝΩΜΕΣ - ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Ευρυδίκη Αμανατίδου, συγγραφέας (στο ιστολόγιό της)
Γεμάτα λυρισμό, αυτά τα ταξιδιάρικα κείμενα γίνονται αφορμή να βουτήξουμε στα βαθιά νερά της ύπαρξης και να εξερευνήσουμε τον εαυτό μας, τον κόσμο και τη μεταξύ τους σχέση. Μα γίνονται και εφαλτήριο αισθητικών απολαύσεων, σαν χάδι μέσα στην παγωνιά που κατευθύνει πειθήνια το αίμα. Διαβάζεις κι αφήνεσαι, κλείνεις τα μάτια σου κι ακούς τους χτύπους της καρδιάς σου, κι είναι σαν να ακούς ταυτόχρονα τους ήχους της γης, της θάλασσας και του ουρανού, καθώς τα πάντα ανασταίνονται κι ανασαίνουν γύρω σου, πάνω σου, μέσα σου, σαν ένας έρωτας απρόσμενος και ξαφνικός, “το φιλί και το ταξίδι, η ζωή”.

Νίκος Β.
Θερμά συγχαρητήρια, μπράβο! Το έχω ήδη στείλει και σε άλλους που διαβάζουν!

Μιχαέλα Χ.
Για μια ακόμη φορά, συγχαρητήρια! Ο συγγραφέας με τις ιστορίες του καταφέρνει να μας ταξιδέψει σε όμορφους προορισμούς.