Φεστιβάλ "Γιορτή της Ποίησης 2021"


Ένα διήμερο γεμάτο ποίηση, ετοιμάζει για το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Απριλίου το λογοτεχνικό περιοδικό και ο εκδοτικός οίκος "Κέφαλος", με το διήμερο φεστιβάλ "Γιορτή της ποίησης 2021", που διοργανώνεται φέτος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. 

Με έναυσμα την παγκόσμια ημέρα της ποίησης, το φεστιβάλ προσκαλεί ποιητές, συγγραφείς, φωτογράφους και ζωγράφους να τιμήσουν την ποίηση ο καθένας με τον δικό του τρόπο, συμμετέχοντας τόσο στις διαδικτυακές δράσεις, όσο και σε ένα ειδικό συλλεκτικό ποιητικό λεύκωμα που θα εκδοθεί τον Μάιο. Οι διαδικτυακές αυτές δράσεις, περιλαμβάνουν ποιητικά και μουσικά αφιερώματα, απαγγελίες ποιημάτων και ανάγνωση αποσπασμάτων δοκιμίων, μελετών και άρθρων, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή έκθεση ζωγραφικής, σκίτσου και φωτογραφίας. Το «Ποιητικό Λεύκωμα - Γιορτή της ποίησης 2021» θα εκδοθεί σε έντυπη μορφή και θ’ αποτελέσει μία συλλεκτική έκδοση για τους συμμετέχοντες στο Φεστιβάλ που θα διατίθεται από τις Εκδόσεις Κέφαλος. Οι συμμετοχές για φέτος έφτασαν τις 212!

Οι ζωντανές μεταδόσεις έχουν προγραμματιστεί για το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Απριλίου, μέσα από την σελίδα Εκδόσεις Κέφαλος - Λογοτεχνικό Περιοδικό Κέφαλος στο Facebook.

Στο φετινό φεστιβάλ συμμετέχω κι εγώ με τρία ανέκδοτα ποιήματά μου. Ένα από τα ποιήματα θα αναγνωστεί την Κυριακή 4 Απριλίου κατά τη ζωντανή διαδικτυακή εκδήλωση της ημέρας, ενώ και τα τρία θα συμπεριληφθούν στο έντυπο Ποιητικό Λεύκωμα του Φεστιβάλ που θα εκδοθεί από τις Εκδόσεις Κέφαλος.

Θέλω να συγχαρώ τις Εκδόσεις και το περιοδικό Κέφαλος για την ωραία διοργάνωση -που τόσο έχουμε ανάγκη αυτούς τους γκρίζους καιρούς- και να πω κι ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη δική μου συμμετοχή στο φετινό φεστιβάλ. Ραντεβού το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Απριλίου!


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια