Ο "Οδοιπόρος" ανοίγει τα φτερά του - Η ταινία στο YouTube!


Λίγες μέρες μετά την προβολή της στα πλαίσια του 1ου Φεστιβάλ Λόγου και Εικόνας στις 24 Σεπτεμβρίου, η πειραματική μικρού μήκους ταινία "Οδοιπόρος", είναι πλέον διαθέσιμη ελεύθερα για όλους στο YouTube, ενώ με τον διεθνή της τίτλο "Wayfarer", ανοίγει τα φτερά της στον κόσμο.

Η ταινία επιλέχθηκε να συμπεριληφθεί ως υποψήφια στην κατηγορία "Καλύτερη πειραματική ταινία" για τον μήνα Αύγουστο από το Stockholm City Film Festival! Το φεστιβάλ που διοργανώνεται για τέταρτη συνεχή χρονιά, διεξάγεται σε δύο φάσεις, μηνιαία και ετήσια. Κάθε μήνα επιλέγονται υποψήφιες ταινίες σε όλες τις κατηγορίες και απονέμονται αντίστοιχα ψηφιακά βραβεία. Οι νικήτριες ταινίες κάθε μήνα συμμετέχουν αυτόματα στην κύρια ετήσια διοργάνωση στην πόλη της Στοκχόλμης, όπου διαγωνίζονται για τα μεγάλα βραβεία του φεστιβάλ.


Η ξενόγλωσση αφίσα της ταινίας, με τον τίτλο "Wayfarer"


Τα ευχάριστα νέα, όμως, δε σταματούν εδώ. Ο "Οδοιπόρος" θα συμμετάσχει επίσης και στο Highland 2022 Super 8 Film Festival, ένα νέο μη διαγωνιστικό φεστιβάλ, αποκλειστικά για ταινίες που γυρίζονται σε φιλμ 8mm και 16mm, που διοργανώνεται το Σαββατοκύριακο 29 και 30 Οκτωβρίου στην Ιαπωνία. Οι προβολές του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν στην γκαλερί Earth Plus, που βρίσκεται στην περιοχή Κότο του Τόκιο, πολύ κοντά στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης της Ιαπωνικής πρωτεύουσας.


Η ταινία "Οδοιπόρος" βασίζεται στο επερχόμενο ομότιτλο βιβλίο μου που αναμένεται να κυκλοφορήσει σε ψηφιακή και έντυπη μορφή από τις Ανεξάρτητες Εκδόσεις Γλαρόλυκοι. Το φιλμ είναι πλέον διαθέσιμο ελεύθερα στο κανάλι μου στο YouTube και μπορείτε να το παρακολουθήσετε εδώ:



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια