1° Φεστιβάλ Λόγου & Εικόνας στις 24 Σεπτεμβρίου


Είχαμε καιρό να τα πούμε από κοντά με μια ωραία αφορμή. Εγώ και ο "Οδοιπόρος" μου, έχουμε τη χαρά να σας καλέσουμε στο 1ο Φεστιβάλ Λόγου & Εικόνας που συνδιοργανώνουν οι Εκδόσεις Cambia με τις Ανεξάρτητες Εκδόσεις Γλαρόλυκοι.

Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου δίνουμε ραντεβού στο Περιστέρι, στο όμορφο Θέατρο Τεχνών "Ωδείο", Δημοκρίτου 2 και Σαρανταπόρου (πολύ κοντά στο σταθμό μετρό "Περιστέρι"), από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 23:00 το βράδυ για να απολαύσουμε μια γιορτή για την τέχνη που ετοιμάζεται με μεράκι, ενθουσιασμό και πολλή αγάπη!

Ελάτε να γνωρίσετε τις Ανεξάρτητες Εκδόσεις Γλαρόλυκοι, τις Εκδόσεις Cambia, να μιλήσετε με τους συγγραφείς τους, να αποκτήσετε υπέροχα βιβλία, να δείτε παρουσιάσεις και συναυλίες, να φτιάξετε σοκολατάκια (βεβαίως!), να συμμετέχετε σε εκπαιδευτικά σεμινάρια, να διασκεδάσετε και να μοιραστείτε μαζί μας τη χαρά για τον έναν χρόνο των Εκδόσεων Γλαρόλυκοι! Παράλληλα, θα παρουσιαστούν νέοι συγγραφείς και εικονογράφοι που συμμετείχαν σε ειδικό διαγωνισμό με θέμα το παιδικό βιβλίο όπου τέσσερις νικητές - δύο συγγραφείς και δύο εικονογράφοι - θα επιλεχθούν να εκδώσουν το πρώτο τους βιβλίο. 

Η βραδιά θα κλείσει με το μουσικό σύνολο "Trio Sentimento" το οποίο θα μας χαρίσει έργα Piazzola, Glinka, Moricone, Σπανουδάκη κ.α. και αμέσως μετά οι Ανεξάρτητες Εκδόσεις Γλαρόλυκοι θα γιορτάσουν τον 1ο χρόνο παρουσίας τους στον χώρο των εκδόσεων.

Καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, στον άνετο προαύλιο χώρο του θεάτρου, θα λειτουργεί έκθεση βιβλίου, όπου θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε πολλές ενδιαφέρουσες εκδόσεις για τη βιβλιοθήκη σας αλλά και να παρακολουθήσετε διαδραστικά events. Η γενική είσοδος για όλη τη διάρκεια της ημέρας είναι 3 ευρώ, ενώ για τη συναυλία των Trio Sentimento θα είναι 10 ευρώ. Για παιδιά έως 12 ετών, η είσοδος στο φεστιβάλ είναι δωρεάν! Παρακάτω δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Στα πλαίσια του 1ου Φεστιβάλ Λόγου & Εικόνας, θα προβληθεί για πρώτη φορά και η μικρού μήκους ταινία "Οδοιπόρος", μαζί με την παρουσίαση του βιβλίου του Χρήστου Κουλαξίζη, "Ποιήματα θανάτου", στις 17:30. Θα έχω έτσι κι εγώ την ωραία ευκαιρία να σας μιλήσω από κοντά για το επερχόμενο νέο βιβλίο μου... δείχνοντάς σας κάμποσα μέτρα ασπρόμαυρου φιλμ και με τους πρωταγωνιστές της ταινίας, αλλά και της αληθινής ιστορίας, στο πλευρό μου.

Δείτε το σύντομο τρέιλερ της ταινίας "Οδοιπόρος":


Τέλος, να πούμε ότι στο φεστιβάλ θα βρίσκεται και η εκπομπή "Εδώ τα καλά βιβλία", με το δαιμόνιο μικρόφωνό της να τριγυρίζει, να χώνει τη μύτη του παντού και να συζητά με όλους - καλλιτέχνες και επισκέπτες στις εκδηλώσεις!

Φορέστε άνετα παπούτσια κι ελάτε να περάσουμε μαζί ένα υπέροχο Σάββατο! 
Θα σας περιμένω!



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια