«ΕΔΩ ΤΑ ΚΑΛΑ ΒΙΒΛΙΑ» το τέλος ενός κύκλου


Μερικές φορές κάποια πράγματα συναντούν ένα πρόωρο τέλος, ίσως από δυσλειτουργίες ή από απρόβλεπτες καταστάσεις. Έτσι έπρεπε να συμβεί και με την εκπομπή "Εδώ τα καλά βιβλία" που μεταδιδόταν από τον διαδικτυακό σταθμό Polis View. 

Η εκπομπή που με τόση αγάπη και κέφι ετοιμάζαμε και σας παρουσιάζαμε κάθε δύο εβδομάδες με την Ανδρονίκη Φαίδρα Μανουρά ολοκληρώνει τον κύκλο της στον Polis View, μετά από κοινή μας απόφαση, μιας που κάποιες δυσκολίες που είχαν ήδη παρουσιαστεί από την προηγούμενη κιόλας σεζόν στάθηκε αδύνατο να ξεπεραστούν. 

Θέλω, λοιπόν, να ευχαριστήσω θερμά τον Polis View που φιλοξένησε την εκπομπή προσφέροντάς μου την ευκαιρία να παρουσιάσω κάτι πολύ δημιουργικό και όμορφο. Φυσικά, τις Ανεξάρτητες Εκδόσεις Γλαρόλυκοι για την εμπιστοσύνη και την τιμή να μου αναθέσουν την επιμέλεια και την παρουσίαση της εκπομπής, όπως και την Φαίδρα για την όμορφη συνεργασία που είχαμε. Και βέβαια, ένα μεγάλο ευχαριστώ και μια μεγάλη αγκαλιά σε όλους εσάς, που ακούγατε, στηρίζατε και αγαπήσατε την εκπομπή μας. 

Από τον Νοέμβριο του 2021 μεταδόθηκαν 20 εκπομπές, φιλοξενήθηκαν με συνεντεύξεις 14 καλεσμένοι, έγιναν 6 ειδικά θεματικά αφιερώματα, πολλές αναγνώσεις λογοτεχνικών έργων, ενώ συνολικά παρουσιάστηκαν από την εκπομπή περισσότεροι από 120 τίτλοι βιβλίων, νέες κυκλοφορίες και όχι μόνο.

Η εκπομπή "Εδώ τα καλά βιβλία" θα επανέλθει σύντομα με έναν νέο κύκλο εκπομπών αποκλειστικά μέσα από το podcast των Γλαρόλυκων, έχοντας στο τιμόνι της την Ανδρονίκη Φαίδρα Μανουρά. Στο podcast των Γλαρόλυκων παραμένουν πάντα διαθέσιμες όλες οι παλαιότερες εκπομπές μας, οι οποίες θα ανέβουν μελλοντικά και στο νέο κανάλι των Γλαρόλυκων στο YouTube.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια