Πρώτα φεστιβάλ για τη "Ρίζα του Ιεσσαί" (+ making of)


Λίγο περισσότερο από έναν μήνα μετά την κυκλοφορία της ταινίας "Η Ρίζα του Ιεσσαί" στο YouTube, ήρθαν οι πρώτες φεστιβαλικές συμμετοχές να ενισχύσουν την καλή της πορεία - και μάλιστα σε φεστιβάλ στα οποία είχε συμμετάσχει και ο "Οδοιπόρος", δύο χρόνια πριν.


Η ταινία επιλέχθηκε να συμπεριληφθεί ως υποψήφια για τον μήνα Μάιο από το Stockholm City Film Festival! Το συγκεκριμένο φεστιβάλ διεξάγεται σε δύο φάσεις, μηνιαία και ετήσια. Κάθε μήνα επιλέγονται υποψήφιες ταινίες σε όλες τις κατηγορίες και απονέμονται αντίστοιχα ψηφιακά βραβεία. Οι νικήτριες ταινίες κάθε μήνα συμμετέχουν αυτόματα στην ετήσια διοργάνωση που πραγματοποιείται στη Στοκχόλμη, όπου διαγωνίζονται για τα μεγάλα κύρια βραβεία του φεστιβάλ.


Επιπλέον, η "Ρίζα του Ιεσσαί" εξασφάλισε την προβολή της στο Highland 2024 Super 8 Film Festival, ένα μη διαγωνιστικό φεστιβάλ, αποκλειστικά για ταινίες που γυρίζονται σε φιλμ 8mm και 16mm, που διοργανώνεται στην Ιαπωνία. Το φεστιβάλ διοργανώνεται φέτος για τρίτη χρονιά, ενώ στην πρώτη διοργάνωση είχε προβληθεί και ο "Οδοιπόρος". Οι προβολές θα πραγματοποιηθούν στο τέλος του καλοκαιριού στην γκαλερί Earth Plus, που βρίσκεται στην περιοχή Κότο του Τόκιο, πολύ κοντά στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης της Ιαπωνικής πρωτεύουσας.

Δείτε την ταινία "Η Ρίζα του Ιεσσαί", αλλά και ένα βίντεο με στιγμιότυπα από τα γυρίσματα της ταινίας:

 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια