«ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ» ποίημα

Κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες το τεύχος 19 του free press περιοδικού "Chimeres".

Όσοι συναντήσετε τις Chimeres, στη σελίδα 31 θα βρείτε και το δικό μου ποίημα "Ορίζοντας". Είναι η πρώτη φορά που δημοσιεύεται κάτι δικό μου στις Chimeres και η πρώτη φορά γενικά που ένα ποίημά μου δημοσιεύεται σε έντυπο (πέρα από τα ποιήματα της "Βόλτας στο Φεγγάρι") και γι' αυτό ευχαριστώ διπλά τα παιδιά που επιμελούνται το περιοδικό.






Δημοσίευση σχολίου

9 Σχόλια

  1. Aξιόλογη προσπάθεια του περιοδικού. Χρειάζονται τέοιες φωνές. Και το ποίημά σου θαυμάσιο. Ό,τι καλύτερο σε όλους σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαρία ευχαριστώ πολυυυυυυ!! Χαίρομαι που σου άρεσε ο "Ορίζοντάς" μου :) Είναι σημαντικό που υπάρχουν τέτοια περιοδικά σαν τις "Chimeres" ή τη "Σοδειά" που δίνουν την ευκαιρία σε νέους που γράφουν να κοινοποιήσουν τη δουλειά τους.

    Όσο για μας, η Δευτέρα της παρουσίασης πλησιάζει επικίνδυνα...χεχεχε! Η αγωνία παραμένει αλλά σιγά σιγά γλυκαίνει :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είμαστε σίγουροι γι'αυτό που θα παρουσιάσουμε κι έτσι θα είναι όλα καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπορώ να πω ότι πλέον είμαι ήρεμος, ακριβώς γι' αυτό που επισήμανες, είμαστε σίγουροι για αυτό που θα παρουσιάσουμε. Όσα ευχαριστώ και να σου γράψω θα είναι λίγα Μαρία... θα στα "σούρω" όμως και αύριο στην παρουσίαση, αλλά και μετά εδώ :) καλή ξεκούραση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και το έχω τόσο ανάγκη. Την ξεκούραση εννοώ.Αύριο δεν επιτρέπονται σαρδάμ.Αλλά κι αν προκύψει με ένα χαμόγελο θα ξεπεραστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ μου άρεσε ο ''Ορίζοντας '' σου , Δημήτρη.

    Ελπίζω να γράφεις δεύτερο βιβλίο, περιμένω μυθιστόρημα ! :)

    Κατερίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κατερινάκι χαίρομαι που σου άρεσε το ποίημα. Πάντα αγαπούσα τον έμμετρο λόγο και από πολύ μικρός κάτι με τράβαγε στο να σκαρώνω ποιηματάκια - αν και τα δικά μου ποιήματα δεν είναι και τόσο έμμετρα με την κανονική έννοια του όρου...χεχεχεχε. Για δεύτερο βιβλίο κάτι στήνεται σιγά σιγά και θα είναι μυθιστόρημα, θέλω κι εγώ να δοκιμαστώ σε αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν ξεκουράστηκα λέει Μαρία - αφού όμως πρώτα τσάκισα την θαυμάσια πάστα φλώρα σου :) θα τα πούμε τηλεφωνικώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή