Συνέντευξη στο Alfa Greek-Australian Magazine

Τελικά, η "Βόλτα στο φεγγάρι" αποδείχθηκε σκαρί γερό, δυνατό και ό,τι εγώ κι αν σκέφτομαι το βιβλίο αυτό αρνείται να δέσει και διαλέγει να χαράσει συνεχώς νέους πηγαιμούς.

Τούτη τη φορά το ταξίδι μας έβγαλε στη μακρινή Αυστραλία και η χαρά μου είναι πολύ μεγάλη.

Το "Alfa Greek-Australian Magazine" εκδίδεται κάθε μήνα στην Αυστραλία από μια δυνατή και δυναμική ομάδα Ελλήνων και απευθύνεται κυρίως στους εκεί ομογενείς μας, αλλά και όχι μόνο, φτάνοντας ουσιαστικά μέσω συνδρομών αλλά και του διαδικτύου σε όλο τον κόσμο.

Στο τεύχος 17 του περιοδικού για τον Αύγουστο 2012, φιλοξενείται συνέντευξή μου, όπου κυρίως μιλάω
για τη "Βόλτα στο φεγγάρι" - αλλά και για άλλα πράγματα.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα απ' την καρδιά μου στην ομάδα του περιοδικού, στον φίλο Γιώργο Αθανασιάδη, δικηγόρο και αρθρογράφο του περιοδικού και στην συνεργάτιδα του Alfa στην Αθήνα, Μαρία Χατζηγεωργιάδου, με την οποία κάναμε την όμορφη κουβέντα που δημοσιεύεται.

Είναι σπουδαία τιμή για μένα να φιλοξενούμαι σε ένα έντυπο που απευθύνεται σε αυτό το τόσο σημαντικό κομμάτι του ελληνισμού, την ομογένειά μας - και μάλιστα να είμαι στο εξώφυλλό του!

Ακολουθούν οι τρεις σελίδες της συνέντευξης, όπως δημοσιεύθηκαν
(πατήστε τις σελίδες αν θέλετε να τις ανοίξετε ξεχωριστά και να τις μεγενθύνετε).





Πατήστε εδώ για να μεταφερθείτε στην ιστοσελίδα του περιοδικού.


Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Ευγένεια και σεμνότητα ήταν αυτά που διέκρινα από την αρχή στον χαρακτήρα σου (κάποτε έγραψα σεμνή σοφία, αυτό μου φέρνει στο νου η παρουσία σου). Η βόλτα αλλά και κάθε μεταγενέστερο κείμενό σου σε οποιαδήποτε μορφή δικαιώνουν το χαρακτηρισμό. Δεν επιζητάς να εντυπωσιάσεις τον αναγνώστη, είναι σαν να τον παίρνεις από το χέρι για να του δείξεις έναν δρόμο που θα αναγνωρίσει, γιατί είναι και ο δικός του κι ας τον έχει ίσως λησμονήσει. Πάντα επιτυχίες και διακρίσεις εύχομαι, Δημήτρη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σ' ευχαριστώ πολύ Ευρυδίκη για τα καλά σου λόγια και τις ευχές, ξέρω πως τα λες με την καρδιά σου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή