Η ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΙΕΣΣΑΙ - Η αφίσα και το τρέιλερ της ταινίας

Η στιγμή έχει σχεδόν φτάσει και η δεύτερη μικρού μήκους πειραματική ταινία που δημιουργήσαμε παρέα με τις Ανεξάρτητες Εκδόσεις Γλαρόλυκοι, με τίτλο "Η ρίζα του Ιεσσαί", ετοιμάζεται να συναντηθεί διαδικτυακά με το κοινό. 

Τα γυρίσματα της ταινίας πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 24 Μαρτίου σε κομμάτι του εθνικού δρυμού της Πάρνηθας, επιλέγοντας και πάλι να χρησιμοποιήσουμε τόσο τεχνικά όσο και αισθητικά το ασπρόμαυρο φιλμ σούπερ 8 για να μεταφέρουμε με την ιδέα του Ιεσσαί το μήνυμα της αναγέννησης και της ελπίδας για το καλύτερο που όλοι μπορούμε να δημιουργήσουμε.

Σε προηγούμενη ανάρτηση μιλήσαμε αναλυτικά για την ιστορία της ταινίας όπως και την έμπνευση από την οποία γεννήθηκε το σενάριο - μπορείτε να διαβάσετε το κείμενο εδώ.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Ιεσσαί συναντάμε τον εκφραστικότατο Μάνο Ορφανό, πραγματική ευχάριστη έκπληξη του project, ενώ τον ιδιαίτερο ρόλο του δυστοπικού Προφήτη ανέλαβε ο Παναγιώτης Τσαούσης. Μαζί μου, πίσω από την κάμερα, ιδανικός συν-εργάτης ο Χρήστος Κουλαξίζης - που μαζί με την Κανελλία Τούντα τράβηξαν και αρκετό υλικό για ένα μελλοντικό "making of".

Στο κανάλι μου στο YouTube βρίσκεται στη διάθεσή σας το τρέιλερ της ταινίας, ενώ παρακάτω μπορείτε να δείτε την αφίσα.

 



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια