Φωτογραφίες από την παρουσίαση στο Αίτιον

Η συγκίνηση μεγάλη και το αίσθημα της χαράς, της πληρότητας γεμίζει τις στιγμές καθώς αναπολώ την όμορφη βραδιά στο Αίτιον. Πλάι μου άνθρωποι ξεχωριστοί, φίλοι και γνωστοί που με τίμησαν με την παρουσία τους σε μια τόσο σημαντική βραδιά για μένα.

Θέλω να πω και από εδώ ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ευρυδίκη Αμανατίδου εκτός από υποδειγματική τεχνίτρια του λόγου είναι και μια σημαντική και αγαπημένη φίλη, και στον Παύλο Ιωαννίδη, εξαιρετικό τόσο ως άνθρωπο όσο και ως συγγραφέα. Τους ευχαριστώ που ήταν χθες κοντά μου, για όσα είπαν και μοιράστηκαν για το βιβλίο μου. Επίσης, την εκδότρια του Ωκεανού, Ελένη Κεκροπούλου, που άνοιξε τη βραδιά καλωσορίζοντας τους καλεσμένους μας.

Ευχαριστώ τους συγγραφείς Μαρία Χανιώτου, Ελευθερία Μεταξά, Κώστα Αργυρίου και Μαρία Στεφάνου που με τίμησαν με την παρουσία και τη συμπαράστασή τους, τους φίλους από το Πολιτιστικό Κέντρο "ο Καύκασος" και όλους τους φίλους, παλιούς και νέους που γέμισαν αγάπη το Αίτιον και με έκαναν πραγματικά ευτυχισμένο.

Το λόγο έχουν τώρα οι στιγμές, οι εικόνες της χθεσινής βραδιάς όπως τις αποτύπωσαν οι φίλοι - και τις έκλεψα εγώ για να τις δημοσιεύσω.


















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια