Ενα ποίημα κι ένα πεζό μου στο site των εκδόσεων Ραδάμανθυς


Πάει καιρός που κάποιο νέο δικό μου έργο συναντά αναγνώστες και νιώθω μεγάλη χαρά που μετά από τόσα χρόνια, η δύσκολη αυτή χρονιά κλείνει με το βλέμμα στραμμένο... «Προς την ανατολή». Αυτός είναι ο τίτλος ενός ποιήματος που δημιουργήθηκε μες στην καραντίνα, μια περίοδο που ουσιαστικά με ενεργοποίησε ξανά γενικά στο γράψιμο. Το ποίημα, φιλοξενείται στον διαδικτυακό τόπο των χανιώτικων εκδόσεων Ραδάμανθυς. Μαζί και ένα επίσης νέο μου μικρό πεζό, με τίτλο «Θυμάμαι και ζω», το οποίο γράφτηκε πολύ πρόσφατα.

Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω τον εκδότη και συγγραφέα, κύριο Χρήστο Τσαντή, για τη δημοσίευση αυτή. Ακολουθήστε τους δύο παρακάτω συνδέσμους για να τα διαβάσετε.

Διαβάστε το ποίημα «Προς την ανατολή», κάνοντας κλικ εδώ.

Διαβάστε το μικρό πεζό «Θυμάμαι και ζω», κάνοντας κλικ εδώ.

Οι εκδόσεις Ραδάμανθυς είναι ένα νέο, συνεργατικό, εγχείρημα και φιλοδοξεί να δώσει δυνατότητα και βήμα έκφρασης σε ανεξάρτητους δημιουργούς. Στις δράσεις του, εκτός από τις εκδόσεις, περιλαμβάνονται το ομώνυμο περιοδικό, ο πολυχώρος Ραδάμανθυς στα Χανιά και το εργαστήρι δημιουργικής γραφής και αυτογνωσίας. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: https://christostsantis.com/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια