Ήρθε ο νέος με τα δώρα!


Ήρθε και το 2021. Πολυαναμενόμενο και πολυπόθητο το νέο έτος, σαν λύτρωση από τα δεινά και τις πίκρες που απλόχερα μας κέρασε το 2020. Δε θέλω όμως να αναλωθώ εδώ μιλώντας περισσότερο για την προηγούμενη χρονιά, μιας που όσα έπρεπε τα είπαμε στην προηγούμενη ανάρτηση - δακτυλογράφημα "Τι να πεις για αυτό το 2020;". 

Το 2021 θέλω να ξεκινήσει με αισιοδοξία. Με νέες σκέψεις, πιο φωτεινές, με ανανεωμένη όρεξη και με ακόμα πιο δυνατή ορμή. Πιθανόν είναι καί αυτή η χρονιά να αποδειχθεί ένας δυνατός και δύσκολος παίχτης ή αντίπαλος αν προτιμάτε, αλλά η νίκη έχει πάντα μεγαλύτερη αξία όταν παίζεις απέναντι από δυνατούς παίκτες. 

Προσωπικά, το 2021 με βρήκε μετά από περίπου οκτώ χρόνια σε νέο περιβάλλον, μια αλλαγή που ειδικά τους τελευταίους μήνες της προηγούμενης χρονιάς έγινε ανάγκη υψίστης σημασίας για την ισορροπία και την καλή ψυχολογία μου, ειδικά και με όσα συμβαίνουν και επηρεάζουν όλους μας. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, μέσα στο πρώτο τρίμηνο της χρονιάς θα είμαι σε θέση να δρομολογήσω και μια νέα μου κυκλοφορία, την πρώτη μου μετά την Ονείρωξη του 2014. Γι' αυτό ειδικά θα σας γράψω σύντομα πολύ περισσότερες πληροφορίες, καθώς θα προχωράει η προετοιμασία του. 

Γενικά, σαν στόχο μπορώ να πω πως έχω να με διαβάζετε περισσότερο τη νέα χρονιά - και εδώ και αλλού. Η δημιουργία είναι διέξοδος και η δημιουργική αλληλεπίδραση μπορεί να λειτουργήσει σαν δίχτυ προστασίας και ανάχωμα απέναντι στον φοβερό αρνητισμό και την αβεβαιότητα της εποχής. Το 2021 ξεκινά αισιόδοξα, με ορμή και πολλή όρεξη. Πάνω απ' όλα όμως, να είμαστε όλοι γεροί και δυνατοί! Καλή χρονιά σε όλους!

Φωτογραφία: Peggy und Marco Lachmann-Anke από το Pixabay

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια