Η "Ρίζα του Ιεσσαί" στο Τόκιο και φιναλίστ στο 2ο Φεστιβάλ Καρδίτσας


Επιβεβαιώθηκε η συμμετοχή της μικρού μήκους ταινίας "Η Ρίζα του Ιεσσαί" στο τρίτο Highland Super8 Film Festival που θα διεξαχθεί από τις 30 Αυγούστου έως και την 1 Σεπτεμβρίου στο Τόκιο της Ιαπωνίας.

Οι προβολές θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 31 Αυγούστου και την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου στην γκαλερί Earth Plus, που βρίσκεται στην περιοχή Κότο του Τόκιο, πολύ κοντά στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης της Ιαπωνικής πρωτεύουσας. Η "Ρίζα του Ιεσσαί" βρίσκεται στο πρόγραμμα προβολών της 31ης Αυγούστου, ενώ συνολικά έχει προγραμματιστεί να προβληθούν περισσότερες από 30 ταινίες από 15 χώρες.


Στα πλαίσια του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στις 30 Αυγούστου και ειδικό workshop για το Super 8 όπου οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα πάντα για το αγαπημένο φορμάτ, τις κάμερες, τα διαφορετικά φιλμ, μυστικά και τεχνικές κινηματογράφησης κ.α.

Επιπλέον, η "Ρίζα του Ιεσσαί", κατατάχθηκε ως φιναλίστ για το 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Καρδίτσας "Όψεις", ανάμεσα σε 135 υποβολές ταινιών από 22 χώρες, λαμβάνοντας και τιμητικό πιστοποιητικό από την επιτροπή του φεστιβάλ. Οι επιλεγμένες ταινίες του φεστιβάλ και παράλληλες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν 27 - 31 Αυγούστου στη Θερινή Σκηνή του Θεάτρου Όψεις, Γαρδικίου 8, Καρδίτσα.


Η μικρού μήκους ταινία "Η Ρίζα του Ιεσσαί" είναι ελεύθερα διαθέσιμη στο YouTube.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια