Ποτέ ξανά φασισμός!


Σήμερα αισθάνομαι μέσα μου μια ξεχωριστή ευτυχία, που νομίζω μοιραζόμαστε οι περισσότεροι από εμάς. Η ξεκάθαρη καταδίκη του φασισμού είναι μια πραγματική γιορτή στην ψυχή. Γιορτή μεγάλη, σπουδαία, που μας ενώνει και μας κάνει πιο δυνατούς. 

Θα παραδεχθώ ότι ακόμα αισθάνομαι θυμό μέσα μου πολλές φορές όταν θυμάμαι ότι η χώρα αυτή, αυτός ο λαός, έστειλε ως εκπροσώπους στην Εθνική μας Βουλή και στην Ευρωβουλή, ένα τσούρμο από μαυρόψυχους μαχαιροβγάλτες νεοναζί. Αυτή η χώρα! Αδιανόητο! Ανθρώπους που έντυναν το απύθμενο μίσος τους κάτω από τον φανταχτερό μανδύα του προστάτη των αδυνάτων και του καλού Χριστιανού - φασίστας, ρατσιστής και Χριστιανός... αν είναι ποτέ δυνατόν! Που τολμούσαν να πιάνουν στα χέρια τους και να βρωμίζουν την Ελληνική σημαία! 

Δεν θα τελειώσουμε, φυσικά, με τον φασισμό με τη σημερινή ιστορική αυτή απόφαση, αλλά η Δημοκρατία μας εξέπεμψε επιτέλους ένα πολύ ισχυρό μήνυμα, που εύχομαι να μετουσιωθεί από δω και πέρα σε πηγή, μέσω της οποίας θα ξεπλύνουμε ως λαός αυτή τη μαύρη μεταπολιτευτική μας ντροπή. 

Ποτέ ξανά φασισμός - ο όποιος φασισμός! 
Είναι πολύ μεγάλη η χαρά απόψε!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια