ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ... ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ!

Απόψε έχουμε γιορτή! Φοράμε τα καλά μας, στολίζουμε το σπίτι, στρώνουμε το ωραιότερο τραπεζομάντηλο, γεμίζουμε φοντάν, φρουί γλασέ και σοκολατάκια τους σκαλιστούς ασημένιους δίσκους και σας περιμένουμε όλους! Σε λίγο θα βγει η τούρτα με το κεράκι και... σας έχω και μια ωραία έκπληξη στο τέλος!

Σαν σήμερα, ένα χρόνο πριν, τούτο το ιστολόγιο (το ηλεκτρονικό μου σπίτι, όπως το λέω συχνά) άνοιγε επίσημα τις σελίδες του για να υποδεχθεί δειλά τους πρώτους του αναγνώστες. Το blog αυτό, φτιάχτηκε σαν μια συνέχεια του προηγούμενου blog μου, "Feel Fine" (που ακόμα υπάρχει, έστω και σε αχρηστία) και αρχικά είχε σαν σκοπό να χρησιμεύσει ως online "βιβλίο" με κείμενά μου και πληροφορίες για τη "Βόλτα στο Φεγγάρι" - που ακόμα τότε δεν είχε κυκλοφορήσει, αλλά είχε συμφωνηθεί η έκδοσή της. 

Σύντομα βέβαια, με την ανταπόκριση και τα σχόλια, αυτό άλλαξε και η ύλη του ιστολογίου "άνοιξε" για να συμπεριλάβει θέματα γενικώς από τον χώρο του βιβλίου. Μαζί, εδώ, είδαμε παρουσιάσεις βιβλίων, θυμηθήκαμε αγαπημένους Έλληνες συγγραφείς, διαβάσαμε πολύ ενδιαφέροντα λογοτεχνικά περιοδικά και πολλά άλλα θέματα που, απ' ότι έδειξαν τα στατιστικά, σας ενδιέφεραν πολύ. 

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φίλους που αγκάλιασαν αυτό το ιστολόγιο από την πρώτη του μέρα έως σήμερα, είτε απλά ως επισκέπτες, είτε αφήνοντας τα σχόλιά τους. Όλα τα φιλικά blog και site που έχουν εντάξει το ιστολόγιό μου σε δικές τους λίστες αγαπημένων και επίσης, τους ανθρώπους που με την καθοδήγηση και τις συμβουλές τους με βοήθησαν να το κάνω καλύτερο. Συνεχίζουμε ακάθεκτοι... μέχρι την ενηλικίωση έχουμε πολύ καιρό μπροστά μας...χεχεχε!!!

Για το τέλος, η έκπληξη που υποσχέθηκα! Ένα ιδιότυπο Top 10 με τις πιο δημοφιλείς δημοσιεύσεις του ιστολογίου μου από την ημέρα που άνοιξε έως και αυτή τη στιγμή που γράφω τούτες τις λέξεις. Η κατάρτιση γίνεται βάσει των στατιστικών που δίνει επίσημα το ίδιο το Blogger. Ξεκινάμε απ' το τέλος.

10. ΑΠΟΚΡΗΜΝΗ ΝΥΧΤΑ - Το πιο πρόσφατο μικρό πεζό μου κείμενο που δημοσιεύθηκε εδώ τον Μάιο του 2011.

9. ΤΟ ΑΚΟΡΝΤΕΟΝ ΣΤΟ ΤΡΟΛΕΪ - Το δεύτερο διήγημα που δημοσίευσα στο ιστολόγιό μου και σας άρεσε πολύ (Μάρτιος 2011).

8. ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ #2 - ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ - Από την δημοφιλή σειρά των "υπογραφών", αφιερωμένων σε μεγάλους Έλληνες λογοτέχνες (Μάρτιος 2011).

7. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΤΗΣ 16ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ - Φωτογραφίες και εντυπώσεις από τις παρουσιάσεις των βιβλίων "Ύπνος των αγαλμάτων" του Νίκου Διακογιάννη και "1.000.000 στιγμές" του Μιχάλη Φουντουκλή (Απρίλιος 2011).

6. ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΖΕΣΤΑΝΕ Η ΑΓΑΠΗ - Η παρουσίαση του δεύτερου μυθιστορήματος του Τάσου Αγγελίδη Γκέντζου (Ιούλιος 2011).

5. 34η ΓΙΟΡΤΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ - Ανάρτηση για την ανοιξιάτικη έκθεση βιβλίου, όπου έδωσε το παρόν και η "Βόλτα στο Φεγγάρι" (Μάιος 2011).

4. ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ - Η σελίδα με τις γενικές πληροφορίες και τα τρία βίντεο για το βιβλίο μου.

3. Ο ΥΠΝΟΣ ΤΩΝ ΑΓΑΛΜΑΤΩΝ - Η παρουσίαση του τελευταίου βιβλίου του Νίκου Διακογιάννη (Φεβρουάριος 2011). 

2. ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ #3 - ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ - Η τρίτη "υπογραφή" αφιερωμένη στον μεγάλο μας Καζαντζάκη (Μάιος 2011).

1. ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ" - Και στην κορυφή, η σελίδα με τις συγκεντρωμένες κριτικές και γνώμες για το βιβλίο μου "Βόλτα στο Φεγγάρι".

Σας ευχαριστώ και πάλι όλους για την υποστήριξη και την αγάπη ένα χρόνο τώρα!!!

ΥΓ: Υπάρχει κι άλλη έκπληξη... λίγη υπομονή και σε λίγες μέρες θα τη δείτε :-)

Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

  1. Χρόνια πολλά για το ηλεκτρονικό σου σπίτι Δημήτρη!!! Προσωπικά το θεωρώ ένα από τα πιο αξιόλογα ιστολόγια στον διαδικτυακό χώρο!!! Πολλές πολλές ευχές και πάντα θεία έμπνευση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευρυδίκη, σ' ευχαριστώ πραγματικά για τα καλά σου λόγια, για τη στήριξη και την αγάπη που έχεις δείξει σε αυτή τη γωνίτσα μου!!! Να είσαι πάντα καλά, κομματάκι από την τούρτα από κοντά (ελπίζω να μην την φάει όλη το μωρό της φωτογραφίας) χεχε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρόνια πολλά για το ηλεκτρονικό σπίτι και απο εμένα Δημήτρη! Να έχεις άπειρες εμπνεύσεις και να ξεχωρίζεις πάντα για τα υπέροχα γραπτά σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ κι εσένα Γεωργία! Να είσαι καλά! Και σε σένα εύχομαι να είναι καλοτάξιδο το "Θεοί και φύλακες", το νέο σου βιβλίο και πάντα καλές εμπνεύσεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΆΘΕ ΚΑΛΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΜΑΡΙΑ ΧΑΝΙΩΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μαρία μου, σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για τις όμορφες ευχές, είθε να συνεχίσουμε έτσι και καλύτερα στα χρόνια που θα έρθουν! Καλή μας εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή