Δακτυλογράφημα: Παράξενη χρονιά κι αυτή


Είναι πάντα κάπως αμήχανη η στιγμή που πρέπει (;) να αποχαιρετήσεις μια χρονιά, είτε η χρονιά αυτή ήταν καλή, είτε ήταν κακή. Η αίσθηση και η εκ νέου επιβεβαίωση ότι ο χρόνος περνάει δε μας αφήνει αδιάφορους και είναι λογικό. Για φέτος, επέλεξα να το κάνω με ένα μάλλον σύντομο δακτυλογράφημα στην "καινούρια" μου θερμική ηλεκτρονική γραφομηχανή Brother EP150.

Το δακτυλογράφημα παρουσιάζεται εδώ από φωτογραφία - εξ ου και η "περίεργη" ποιότητα. Θα επιχειρήσω να το επαναφορτώσω σύντομα με τη χρήση σαρωτή ώστε να φαίνεται ωραιότερα και να διαβάζεται ίσως πιο ξεκούραστα.


Αυτό που αμέλησα να συμπεριλάβω στο δακτυλογράφημα, είναι ότι το 2021 εξελίχθηκε στην πιο παραγωγική αλλά και επιτυχημένη χρονιά του ιστολογίου μου. Παραγωγική στον αριθμό και το περιεχόμενο των δημοσιεύσεων και επιτυχημένη από την άποψη της επισκεψιμότητας, που ξεπέρασε κατά πολύ τις προηγούμενες σε αυτά τα έντεκα χρόνια που το blog αυτό είναι στον αέρα. Σας ευχαριστώ από καρδιάς γι' αυτό!

Δείτε την ηλεκτρονική γραφομηχανή με την οποία γράφτηκε αυτό το δακτυλογράφημα, την Brother EP150, στην παρουσίαση που της έκανα στο ιστολόγιο Grafo ex Machina.


Καλή χρονιά!
Τα λέμε του χρόνου. 

Φωτογραφία ανάρτησης: Tumisu από το Pixabay

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια