28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΟ "ΕΝΑΣΤΡΟΝ"

Με αυτήν την υπέροχη πρόσκληση, που πριν λίγο έφτασε στα χέρια μου, ήρθε και η ώρα των επίσημων ανακοινώσεων για την πρώτη παρουσίαση της "Βόλτας στο Φεγγάρι". Είστε όλοι, λοιπόν, καλεσμένοι την Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου στις 19.00 στο όμορφο βιβλιοκαφέ "Έναστρον", που βρίσκεται στην οδό Σόλωνος 101, στο κέντρο της Αθήνας.

Μαζί με τον γράφοντα, στο πάνελ για να ανοίξει την παρουσίαση θα βρίσκεται ο εκδότης Αγησίλαος Καλαμαράς, για να δοθεί ο λόγος μετά στην Μαρία Χανιώτου, η οποία με την ιδιότητα της συγγραφέως θα αναλύσει και θα εμβαθύνει στο βιβλίο και με την ιδιότητα της ηθοποιού θα αναγνώσει επιλεγμένα αποσπάσματα, για τα οποία θα μου απευθύνει και ερωτήσεις. Επίσης, ποιήματα από την "Βόλτα στο Φεγγάρι" θα διαβάσει ο νέος ηθοποιός -και αδελφικός μου φίλος- Κωνσταντίνος Ρεπάνης.

Σας περιμένω όλους, να πιούμε και καφεδάκι χαλαρά μετά την παρουσίαση, να γνωριστούμε και να τα πούμε από κοντά. Το "Έναστρον" είναι ένας ζεστός χώρος που συνδυάζει επιτυχημένα βιβλιοπωλείο και καφέ, σε ένα πολύ κεντρικό σημείο προσβάσιμο πανεύκολα με τα μέσα μεταφοράς - αν έρθετε με δικό σας μέσο, θέλει λίγη προσοχή το θέμα της στάθμευσης.

Θα κλείσω με αναφορές στην "Βόλτα στο Φεγγάρι" που έγιναν το προηγούμενο διάστημα. Η πρώτη, χρονικά, έγινε την 1η Φεβρουαρίου στο πολύ καλό βιβλιοφιλικό ιστολόγιο "Βιβλιολατρεία", η δεύτερη δύο μέρες μετά στο ιστολόγιο του φίλου και ομότεχνου Νίκου Κονδύλη "Κύτταρα τέχνης" και η τρίτη στις 13 του μήνα στην ηλεκτρονική έκδοση του μηνιαίου περιοδικού "Attica Press". Τους ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου για την πολύτιμη βοήθεια και την στήριξη.

Την επόμενή μου ανάρτηση, θα την αφιερώσω στο νέο βιβλίο του διαδικτυακού συνοδοιπόρου (όπως τον έχω αποκαλέσει) Νίκου Διακογιάννη "Ο Ύπνος των Αγαλμάτων", που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες από τις εκδόσεις Καλέντη. Και για να το συνδυάσω με την παρουσίαση του βιβλίου μου, σας αφήνω με το βίντεο για την "Βόλτα στο Φεγγάρι" που έφτιαξε με πολλή αγάπη ο Νίκος Διακογιάννης - θα τον ακούσετε να διαβάζει και ένα απόσπασμα.

Δημοσίευση σχολίου

14 Σχόλια

  1. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ Γιάννη, πάντα είσαι κοντά και στηρίζεις! Έχεις και με τις "Βορειοδυτικές Εκδόσεις" την παρουσίαση των δυο πρώτων βιβλίων στα Γιάννενα στις 12 Μαρτίου, εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά :-) το αξίζετε όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άντε με το καλό!! Θα πάρεις το βάπτισμα του πυρός. Είναι από τις φορές που ενώ θα σε αγχώσουν στην αρχή , μετά θα θες να γίνονται πιο συχνά. Κάθε καλό εύχομαι. Αύριο θα εντάξω το βιβλίο σου στις βιβλιοπροσφορές, Δημήτρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λες να εθιστώ τελικά Νίκο; χαχαχα... Αυτό που με αγχώνει περισσότερο είναι να καταφέρω να εκφράσω σωστά αυτά που σκεφτόμουν όταν έγραφα το βιβλίο και θέλω πάρα πολύ να περάσουν καλά όσοι με τιμήσουν με την παρουσία τους. Η βοήθειά σου όλο αυτό το διάστημα είναι πάρα πολύ σημαντική και θέλω, ευκαιρίας δοθείσης, να σε ευχαριστήσω και πάλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλα καλά θα πάνε. Πανέμορφη πρόσκληση.Το προηγούμενο σχόλιό μου χάθηκε βλέπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γειά σου Μαρία :-) Όλα καλά θα πάνε, όπως σωστά είπες, γιατί όλα γίνονται με αγάπη και μεράκι. Αισθάνομαι μεγάλη ασφάλεια που θα είσαι δίπλα μου και σ' ευχαριστώ πολύ που έκανες πραγματικά που έκανες πολύ "δική σου" αυτή την υπόθεση. Θα είναι γεμάτο αγάπη το Έναστρον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λυπάμαι μόνο που με τον εκνευρισμό των ημερών θα επικοινωνήσω ξανά απο Δευτέρα με τον Ίαμβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν πειράζει Νίκο, κανένα πρόβλημα. Σήμερα που πέρασα από τον Ίαμβο κι εγώ για να πάρω τις προσκλήσεις για την παρουσίαση και τις αφίσες μίλησα με τον κ.Καλαμαρά και μου είπε ότι περιμένει τηλεφώνημά σου να τα κανονίσετε.

    ΥΓ: Έχω ερωτευθεί την αφίσα που ετοίμασε ο Ίαμβος για το βιβλίο... όσους βγάλει ο δρόμος από την Σόλωνος τις επόμενες μέρες θα την δείτε στο Έναστρον, ρίξτε της μια ματιά, αλλιώς στην παρουσίαση. Είναι υπέροχη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλησπέρα , Δημήτρη ! Τι όμορφη πρόσκληση !!!
    Θέλω πολύ να έρθω, αλλά επειδή υπάρχει περίπτωση να μην είμαι στην Αθήνα στο τέλος του μήνα , δεν ξέρω ακόμη.Το ΈΝΑΣΤΡΟΝ πάντως ξέρω που είναι.Εύχομαι κάθε καλό Δημήτρη . Το βιβλίο σου είναι υπέροχο και σιγά σιγά θα σε γνωρίζουν όλο και περισσότεροι αναγνώστες. Η Μαρία νιώθω ότι σου δίνει την θετική της ενέργεια , οπότε όλα καλά θα πάνε.

    Κατερίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ααααα... Μακάρι να καταφέρεις να έρθεις Κατερίνα και να σε έχουμε κοντά μας στο Έναστρον. Αλλιώς αν είναι, να στείλω link να σε βγάλουμε ζωντανά από εκεί που θα είσαι στο video wall (υπερπαραγωγή! Νίκο ωραία ιδέα και για σένα...χεχεχεχε). Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια Κατερίνα, εγώ θα σε περιμένω.

    Με την ευκαιρία να σημειώσω ότι αν κάποιος δεν μπορέσει να είναι από την αρχή στο Έναστρον για οποιονδήποτε λόγο, θα μείνουμε και μετά την παρουσίαση να πιούμε καφεδάκι και να τα πούμε πιο χαλαρά, οπότε... περάστε να μας βρείτε :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. χαχαχα μ'έκανες και γέλασα με το video wall , ναι αυτό μου έλειπε , χαχαχα
    Ξέχασα να αναφέρω και την θετική ενέργεια που σου έρχεται και από τη Νίσυρο . Οι αποστάσεις μηδενίζονται όταν υπάρχει τόση αγάπη και νοιάξιμο!

    Κατερίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αχ, βρε Δημήτρη θα σε τρελάνω στα σχόλια... ξέχασα να σε ρωτήσω . Το βιβλίο του Νίκου το διάβασες ? Περιμένω ανάρτηση .Το θεωρώ απίθανο να μην σε μάγεψε !

    Κατερίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το βιβλίο του Νίκου το τελειώνω σύντομα και η επόμενη ανάρτησή μου θα είναι αφιερωμένη σ' αυτό. Μέχρι τότε δε λέω τίποτα, θέλω να δημιουργήσω σασπένς....χαχαχα. Μείνε συντονισμένη :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γειά Κατερίνα, Γεια Δημήτρη. Μεγάλη νικήτρια ανάγνωσης η Κατερίνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή