"ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΓΚΑΚΙ" από τις Εκδόσεις Σαΐτα

Αναλογιστήκατε ποτέ πόσες ιστορίες θα μπορούσε να μας διηγηθεί ένα παγκάκι από αυτά που συναντούμε παντού στην πόλη;

11 συγγραφείς απαντούν στο ερώτημα γράφοντας μια δική τους αυτοτελή ιστορία με κέντρο της ένα παγκάκι και το αποτέλεσμα είναι μια άκρως ενδιαφέρουσα ψηφιακή συλλογή διηγημάτων με τίτλο "Ιστορίες από ένα παγκάκι" που κυκλοφορεί απ' τις Εκδόσεις Σαΐτα και μπορείτε όλοι να κατεβάσετε και να διαβάσετε δωρεάν.

Μέσα στα 11 διηγήματα της συλλογής, θα συναντήσετε και το δικό μου "Χαρώνεια δόση".

Θέλω να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ στις Εκδόσεις Σαΐτα που μου ζήτησαν να συμμετάσχω σε ένα τόσο ωραίο project μαζί με 10 ξεχωριστούς συγγραφείς, τους Δημήτρη Αλεξίου, Νίκο Καρακάση, Μαρία Κωνσταντούρου, Διονύση Λεϊμονή, Κατερίνα Μαλακατέ, Ζηνοβία Μαρνέζη, Ιωάννα Νοταρά, Πασχάλη Πράντζιο, Γιάννη Φαρσάρη και Μαρία Χανιώτου.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε online ή να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας το ebook και καλή σας ανάγνωση!!

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Kαι να που ήρθε η έκπληξη.Να ταρακουνήσει τα λογοτεχνικά νερά. Νομίζω πως είμαστε σε μια ολοκαίνουργια αφετηρία συγγραφικών δρώμενων.Κάθε καλό λοιπόν στους συμμετέχοντες και στους παράγοντες των εκδόσεων Σαίτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάντα τέτοιες ωραίες εκπλήξεις να έχουμε, Μαρία. Χάρηκα πάρα πολύ που βρεθήκαμε ψηφιακά σε αυτό το βιβλίο, ελπίζω να το χαρούν και οι αναγνώστες :) τα φιλιά μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή