«ΕΔΩ ΤΑ ΚΑΛΑ ΒΙΒΛΙΑ» στον Polis View web radio



Καλά βιβλία, ωραία μουσική και όμορφοι άνθρωποι! Αυτά είναι τα βασικά συστατικά μιας νέας εκπομπής για το βιβλίο και την ανάγνωση, που με τα ακούραστα φτερά των Γλαρόλυκων ξεκινάει τις πτήσεις στον ανεξάντλητο κόσμο της λογοτεχνίας, μέσα από τον ζεστό δίαυλο του Polis View web radio.

Η πρόταση από τον Χρήστο Κουλαξίζη των "Γλαρόλυκων" ήρθε περίπου στο τέλος του καλοκαιριού και πρέπει να ομολογήσω, νόμιζα στην αρχή πως ήταν ένα δυσάρεστο αποτέλεσμα των δύσκολων, φέτος, κλιματολογικών συνθηκών στη χώρα μας. Όταν όμως κατάλαβα ότι σοβαρολογούσε, ήταν η δική μου σειρά για μια τρέλα - να συμφωνήσω να βρεθώ ξαφνικά και για πρώτη φορά πίσω από ένα ραδιοφωνικό μικρόφωνο.

Ο τίτλος ήρθε επίσης ως μια ιδέα τρελή: "Εδώ τα καλά βιβλία" για μια δίωρη εκπομπή που επιθυμεί να είναι περισσότερο παρεΐστικη και ανοιχτή, που δεν στήνεται στα κάπως πιο αυστηρά πλαίσια μιας τυπικής λογοτεχνικής εκπομπής, αλλά θα τολμήσει να είναι πιο σημερινή, πιο "ποπ" για να ψυχαγωγεί αλλά και να σας χαλαρώνει. "Εδώ τα καλά βιβλία", με παρουσιάσεις, αναγνωστικές προτάσεις, αφηγήσεις, ενδιαφέρουσες συζητήσεις με φίλους και συγγραφείς, φυσικά, τις εκδόσεις "Γλαρόλυκοι" με τα βιβλία και τους ανθρώπους τους, πολλή μουσική αλλά και τους ακροατές που θα αποκτήσουν ενεργό ρόλο στην εκπομπή.

Από την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου και κάθε δεύτερη Παρασκευή, για δύο ώρες, από τις 18:00 έως τις 20:00, θα δίνουμε ραντεβού μέσα από το διαδικτυακό ραδιόφωνο του Polis View και ελπίζω πραγματικά να είστε όλοι μαζί μας.

Και αν δεν ξέρετε ακόμα ποιοι είναι οι Γλαρόλυκοι, διαβάστε την ανάρτηση "Γλαρόλυκοι με ανοιχτά φτερά" και γνωρίστε τους. Σύντομα, θα πούμε περισσότερα και για τον Polis View!

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια